Velkommen til avsluttningstur Storspeideren 2015
Forfatter: Anders
Dato: 26-05-2015

Tid: Lørdag 13 – Søndag 14. juni 2015

Oppmøte: Speiderhuset, Lørdag 13. Juni 2015, klokken 08:00

Påmelding: SENEST! Mandag 08. Juni 2015.

Pris: 150 kroner.

 

Vi planlegger å reise på kanotur med haikerute og overnatting i telt. All bagasje MÅ pakkes i 1 sekk. Vi anbefaler av erfaringer at de kan være lurt å pakke alt innholdet i sekken, inn i mindre plastposer om vi skulle «kantre»

 

Snop/Brus/Chips osv: Vi mener de holder med Max 1,5l brus og snop for 100 kroner MAX.  Men vi anbefaler nøtter, grønnsaker, frukt ol. Husk dere skal bære de som dere har med dere og rydde opp all søppel.

 

Henting på Søndag: De vil bli sendt ut SMS til alle som er påmeldt om hvor barna kan hentes og når. Dette kommer før avreise til alle foreldrene.

 

Vi trenger noen til å kjøre speiderne fra speiderhuset til kanostedet. Kan du/dere kjøre, send oss en sms med beskjed. På dette innen påmeldings fristen.

Speideren Transport « ditt navn og antall sitteplasser» til 2440

 

For påmelding og betaling bruk følgende kodeord som er satt opp nedenfor. Prisen trekkes fra mobilrekningen. Dette har vi valgt å gjøre for å slippe kontanter. Turen kan også betales med faktura.

 

Mobilbetaling: Speideren kanotur2015 «speiderens navn» til 2440

Faktura betaling: Speideren Faktura «speiderens navn og epost» til 2440
(fakturagebyr på 29 kroner tilkommer)

 

Dette er siste speidereturen/møte dette året. SMS vil komme til alle foresatte når vi starter opp igjen. Møtene kommer til å bytte dag til Torsdager da vi skal få helt nye ledere.

Alt innhold på nettstedet er beskyttet i henhold til Åndsverksloven.
Design & Hosted by Alusoft
Administrasjon