Godt nyttr alle Speidere
Forfatter: Thomas Heimdal
Dato: 31-12-2014

Kjære alle Speidere, Ledere & Foresatte.


Jeg er glad for å uttrykke de varme ønsker jeg har for hver og en av dere, ved slutten av de gamle men begynnelsen av det nye året. I denne perioden preget av leirer, turer og en stor rennovering av vårt speiderhus, ville jeg håpe at vi alle erkjenne behovet for å slappe av og se frem til en flott speiderfremtid med oss på Nærbø.
 

Sammen viser vi vår tro på barne- og ungdomsarbeid og fremtiden både med våre nye minner, opplevelser og kansje nye venner for livet.

Våre kommende prosjekter er ikke ment å utslette det siste, og heller ikke til stede, men utvide dem. I løpet av 2015, skal fleire prosjekter finne sted for å ruste opp omgivelsene vi tilhører.

 

Jeg ønsket å tyvstarte "feiringen", av "nesten nytt" speiderhus med en viss høytidelighet.

Prosjektene som er på speiderhuset pr.d.d. er de største prosjektet speidergruppen har utført så lenge gruppen var eksistert.

 

De kommer til å bli fantastisk flott. Med de ønsker jeg å si tusen takk til alle Foreldre, speidere og sponsorer som har hjulpet for å få dette til.

 

En leder sa til meg på en leir langt tilbake i tid:
"I vårt tettsted, har hver generasjon alltid lagt en stein til de som utgjøres av sine forgjengere, er vår speiderbevegelse sterk nok."
 

Nå mot slutten av dette året vil jeg stolt kunne avslutte boken for 2014, finne frem ny bok og stolt skrive inn 2015. De blir et stort år for speideren noe som vil åpne opp en ny glede, en side i vår felles speiderhistorie.

Jeg ønsker våre unge mennesker hver suksess, og gjennom innsats, opplæring og arbeid, vil de finne stedet de kan spire og okkupere i hjertet av samfunnet.


Til våre eldre speiderledere, som vi skylder mye, vil jeg uttrykke min takknemlighet, spesielt for deres gave å gi oss dette grunnlaget vi har idag, som vi vil føre frem i generasjoner.  Jeg uttrykker også til dem håp om helse og fred.

Til hver og en av dere som har/har hatt tilholdt hos Hå-Nærbø Speidergruppe. Som enten har flyttet eller ennda bor i nærheten vil jeg ønske dere et meget godt nyttår.

 

Speiderhelsing

Gruppeleder for Hå-Nærbø Speidergruppe
Thomas Heimdal Bjånes

Alt innhold på nettstedet er beskyttet i henhold til Åndsverksloven.
Design & Hosted by Alusoft
Administrasjon